Tak for en dejlig køberoplevelse.

Helt konkret har jeg fået ideer fra Boligdesigneren, som jeg aldrig selv ville have fået og det har gjort dette huskøb til en rigtig god oplevelse, fordi det har været så let at træffe valget om at købe. Tak for en dejlig køberoplevelse.


En dejlig køberoplevelse

"Jeg har netop afsluttet en handel med Danbolig i Rødovre, og har købt mig et dejligt hus.
I forbindelse med min boligjagt har jeg været rundt og set en del forskellige ejendomme, og må konstatere, at mange mennesker bor så personligt, at det har været svært, at se mig selv bo i deres rammer.

Ofte har der været alt for mange møbler og ting, som har efterladt et noget rodet visuelt indtryk, og det har betydet at jeg som køber, har valgt at trække mig fra et eventuelt huskøb, fordi jeg har haft svært ved at se boligen, men faktisk kun har set ting som på mange måder var alt for personlige, og det er for mig,  som køber, meget svært at forholde sig til. 

Jeg har nu købt en ejendom hvor Boligdesigneren har stået for at indrette, og det har været en helt anden oplevelse at være køber til denne bolig.
Boligdesigneren har evnet at få boligen til at fremstå lys, venlig, moderne og indflytningsklar.
 
Som køber behøver man ikke at gætte sig til hvordan man kan indrette og udnytte boligens kvadratmerter fornuftigt, det får du et helt konkret bud på, og det skal bemærkes at der ikke er tale om dyre designermøbler, men ganske almindelige møbler som de fleste har råd til at købe.
Helt konkret har jeg fået ideer fra Boligdesigneren, som jeg aldrig selv ville have fået og det har gjort dette huskøb til en rigtig god oplevelse, fordi det har været så let at træffe valget om at købe.

Hvis jeg skal sælge mit hus, vil jeg straks tage kontakt til Boligdesigneren, og købe råd og vejledning om indretning.
På den måde bliver huset indrettet, så det matcher den målgruppe som skal købe det, og man sikre at en eventuel køber får fokus på boligens kvaliteter, og muligheder i form af indretning, frem for at fokus "stjæles" af alle de mange personlige ting, som et hjem ofte er fyldt med.

Tak for en dejlig køberoplevelse."

Venlig hilsen 
Heidi Asmild