Solgt på 18 dage

Rækkehus, havde stået til salg i 7 måneder uden stor aktivitet - Huset blev solgt på 18 dage efter maling af rum, slibning af de flotte gulve der gemte sig under tæpper og til sidst en mere salgsfremmende indretning, der var målrettet målgruppen, en yngre familie!


Solgt på 18 dage

Dette rækkehus i Værløse havde stået til salg i 7 måneder. Der var yderligere 2 andre til salg i stort set samme stand til samme pris. Målet var at få boligen til at stå en del mere indbydende end de andre, så valget ville falde på lige netop dette hus. 

Før og efter billeder

stue før

stue efter

stue før

stue efter

"Vi havde haft min mors rækkehus til salg i 7 måneder, uden den store aktivitet. Vi kontaktede derfor Katia Ernfeldt for at få lidt råd og vejledning til, hvad vi kunne gøre for at gøre huset mere attraktivt.
Katia var meget grundig i sin gennemgang af huset og foreslog en 'total salgsklar' løsning, hvilket vi valgte at tage imod. Igennem hele forløbet, med at få slebet gulve, malet og stylet, var Katia og de tilknyttede håndværkere fleksible og huset stod klar til den aftalte dato, hvor vi kunne få taget nye billeder til præsentation af huset på nettet.
Katia Formåede at forvandle huset således, at det appellerede til en bredere skare og der var virkelig stor aktivitet, dels på nettet og ved åbent hus arrangementerne; midt i industriferien kom der 7 hold og kiggede på huset. Det var ejendomsmægleren imponeret over.
Allerede 18 dage efter at huset var kommet på nettet med den nye styling, var det solgt.
Vi kan derfor varmt anbefale Boligdesigneren.dk
Katia er behagelig at arbejde sammen med og herudover oplevede jeg, at hun på ingen måde pressede på, men lod os som kunde, bruge den tid vi havde brug for, til at træffe de beslutninger, der var brug for undervejs".

Dorte Haugaard Rasmussen, Vandkarsevej 42A, 2880 Bagsværd