Kunderne siger


Solgt på 10 dage - til over udbudspris

Kære Katia

"Det er et par uger siden du var på besøg hos os for at hjælpe med teksten til salgsannoncen for vores hus på Bøgevang 46 - og ikke mindst komme med gode råd til indretningen for at gøre huset lækkert og salgsklart. 

Vi kastede os over projektet og fulgte alle dine råd så godt vi kunne - og var selv SÅ tilfredse med, hvordan hele huset kom til at se flot og indbydende ud. 

Mægleren og fotografen var også begejstrede - men det bedste: fremvisningerne var en stor succes !!! Og efter kun 10 dage stod vi med to underskrevne købsaftaler - og huset er nu solgt, endda til over udbudsprisen :o)

Vi er ikke i tvivl om, at dine gode råd har haft en MEGET stor betydning for at salget gik så hurtigt, og at vi nu for alvor kan gå i gang med at realisere vores drøm om det lille hus på landet :o)

Tusind tusind tak for din hjælp !!!!"

Mange hilsner fra 

Hanne & Jesper Bøgevang 46, Fløng 

 

 

God sparring – en mindre revolution!

"Der er sket en mindre revolution efter vores boligstylist Katia fra Boligdesigneren har været på besøg.

Katia har ikke kun løst den bestilte opgave - at style køkkenalrummet og et børneværelse - men tillige hjulpet utroligt meget med sparring i forhold til de øvrige rum, som på denne måde alle har "fået en funktion" og er blevet mere indbydende. Jeg vil lægge vægt på, at netop Katias samarbejdsevne har været enestående.

De fleste ejere vil have et personligt forhold til den indretning, de har valgt. Det kan derfor være svært at der bliver lavet om. 
Jeg har fra begyndelsen været betænkelig ved at have yderligere udgifter i forbindelse med salget. Men nu vil jeg tværtimod anbefale det som en del af selve salgspakken fra mægleren, således at kunden frit kan vælge at benytte tilbuddet om at få en stylist ud i et par timer til en gennemgang af boligen. Herefter kan kunden så selv vælge på baggrund af rådgivningen, om der skulle være basis for yderligere assistance fra boligstylisten.

Mæglere er ikke uddannede til at rådgive om denne meget vigtige funktion, der handler om at præsentere boligen bedst muligt. Hvorfor så ikke hellere tage konsekvensen fuldt ud og udlicitere opgaven. Enhver kender forskellen på at gå i Irma eller i en discountbutik. På trods af at mange varer er de samme, så er indtrykket vidt forskelligt".

Henrik Hansen, Østergårds alle 6, 2500 Valby

 

Solgt til prisen

"Vi satte vores bolig til salg gennem Danbolig i Rødovre. En del af deres koncept er, at en indretningskonsulent gennemgår boligen og rådgiver om indretningen med henblik på at fremme salget. Sådan kom vi i kontakt med Katia Ernfeldt fra BoligDesigneren.

 Katia gav meget præcise anvisninger til, hvad der kunne ændres. Vi fik gode forklaringer på, hvad formålet var med ændringerne. Vi kunne selvfølgelig godt forstå, at rummene skulle se så store ud som muligt, men det, at hjemmet skal fremstå enkelt og forholdsvis neutralt, havde vi ikke inden forstået vigtigheden af. De konkrete råd Katia kom med, motiverede os til at komme i gang.

Katia formidlede kontakt til håndværkere og en flyttemand, som alle rykkede ud med kort varsel og udførte deres opgaver godt. De møbler og flyttekasser, som skulle opbevares, kom på BoligDesignerens lager. Således fik vi stylet vores hjem på kun 2½ uge og fotografen kunne tage rigtig gode billeder til salgspræsentationen.

 Danbolig var begejstrede og ringede til os, kun for at fortælle, hvor imponerede de var. Det var hårdt arbejde, men da alt var klart, var det tydeligt for os, hvordan huset kom til at fremstå mere fordelagtigt. Efter kun 27 dage på internettet, blev købskontrakten skrevet under og vi fik solgt til prisen. Vi er overbevist om, at det skyldtes et godt samarbejde BoligDesigneren.

Vi kan således give Katia Ernfeldt, BoligDesigneren, vores bedste anbefaling"

Nicolette og Bjarne, Jølbyvej 14, 2610 Rødovre

 

Nybyg og solgt hus på 3 uger

"Da vi skulle bygge nyt hus valgte vi at få Katia Ernfeldt fra boligdesigneren ind over. Vi havde brug forat få én med erfaring og et professionelt overblik, til at se indretningsmulighederi vores nye hus inden vi skrev endeligt under på tegningerne.
Samtidig fik vi Katia til at rådgive os om en mere salgsfremmende indretning i vores ”gamle” hus som vi havde haft til salg i 7 mdr.
Vi fulgte de råd vi fik, og 2-3 uger efter vi havde lavet ændringerne blev huset solgt. Kan man være mere tilfreds?
Vi kan varmt anbefale andre at benytte sig af Boligdesigneren. Katia har været en god inspiration til vores nye hus og hendes råd målrettet salg, har hjulpet os til et hurtigt salg. En stor lettelse når nu vi er i gang med at bygge på vores "nye" grund."

Henrik Danmark
Tæbyvej 46A, Rødovre