Ejendomsmæglerne siger


Har sælger råd til at lade være?

”Første gang jeg blev introduceret til Katia fra boligdesigneren, var min første tanke at, det er der ikke nogen sælger der ønsker, idet der i forvejen er mange omkostninger forbundet med et boligsalg.

Da jeg gentagne gange hørte succes historier fra kollegaer, hvor de bl.a. havde fået kr. 150.000,- mere for en bolig som Katia havde indrettet, valgte jeg at give det en chance. Dette har resulteret i mange tilfredse sælgere, hurtigere salg, bedre billeder og flere boliger der blev handlet til prisen, trods krise tider.

 Jeg har nu haft et samarbejde med Katia siden 2012 og hun er i dag helt uundværlig. Jeg har fået flere boliger til salg hvor sælgerne efterfølgende har fortalt, at grunden til de valgte Danbolig netop var pga. Boligdesigneren, som vi fast har tilknyttet til at rådgive vores kunder.

Hvis nogen af mine sælgere i dag fravælger at få besøg af Katia fra Boligdesigneren af økonomiske årsager, spørger jeg blot om de har råd til at lade vær. Siden januar 2013 har jeg ikke haft nogle sælgere der har fravalgt at få en rådgivning.

Jeg kan varmt anbefale Katia videre til andre, hun har virkelig styr på hvor fokus skal lægges i en salgssituation og er pga. hendes behagelige fremtoning, meget vellidt af vores kunder.”

Hilsen Amir Jowkar, Indehaver Danbolig Stenløse og Danbolig Hvidovre             

 

Boligdesigneren hjælper med at vise de bedste sider af din bolig

"Katia har gennem et stykke tid udført bolig ændringsopgaver for danbolig i Rødovre, Tåstrup og Roskilde, hvor både kunder og danbolig har været meget tilfredse.

Det er ofte efterfølgende lykkes, at sælge boligen hurtigere, endda i flere tilfælde til en forhøjet pris på grund af Katia’s rådgivning og arbejde.

På denne baggrund kan vi kun udtrykke vores fulde tilfredshed og medgive vores bedste anbefaling".

Med venlig hilsen

Jørgen Ernsø, Statsautoriseret ejendomsmægler