Boligstyling

Undgå at stå 'i hus til halsen' Boligdesigneren tilbyder rådgivning med fokus på en salgsfremmende præsentation af jeres bolig når den skal sælges.


Ejendomsmægler

Vi indgår i fast samarbejde med ejendomsmæglere på hele Sjælland. Kontakt os, så finder vi en model der passer til jeres koncept.

Vær proaktiv!

Tilbyd ny resultatskabende ydelse til jeres kunder.

Erfaring viser, at en bolig der bevidst er arbejdet med inden salg giver:

  • Flere fremvisninger
  • Hurtigere salg
  • Højere salgspris

Kontakt os for et uforpligtigende møde

Se nogle af de resultater vi har været med til at skabe 

Mere info og salgsresultater Referencer
Stue 3 Hjemmeside (1)
Katia Redigeret Beskåret Sorthvid

Salgsklar rådgivning

En bolig med en salgsfremmende indretning tiltrækker købere.

Det kan ofte være svært at skulle præsentere sin egen bolig så den tiltaler en ny ejer.

Derfor er det en god investering at benytte sig af nogen der har erfaring med hvad der sælger og som ser på boligen med købers øjne.

Vi rådgiver med det mål at gøre din bolig attraktiv på boligmarkedet.

Billederne på internettet er oftest det første møde en køber har med sin nye bolig, derfor er det vigtigt at billederne der bliver taget af fotografen præsenterer din bolig fra dens bedste side.

Det kan vi hjælpe med.

Vi har fokus på en visuel præsentation af boligen, så den fremstår attraktiv og indbydende til billederne. Ofte kan meget gøres med oprydning, organisering og mindre ændringer i indretningen.

Vi indgår i dialog med jeres ejendomsmægler, i de tilfælde boligen allerede er sat til salg.

Ved større tiltag som malerarbejde og gulvarbejde, kan vi via vores samarbejdspartnere tilbyde dette til konkurrencedygtige priser.

Læs mere Priser

Boligstyling

Boligstyling skal ses som et redskab til at præsentere sin bolig fra dens bedste sider.Ved styling af en bolig ser vi på boligens kvaliteter og indretter så de fremhæves.

Boligen skal fremtræde lys, ryddelig og overskuelig. Der bør ikke være for mange nips og personlige ting der forstyrrer købers øje.. Møblering bør fremstå let, det får rummene til at virke større og gør det lettere for køber at se sig selv i rummene.

Stor styling med leje af møbler

Vi tilbyder styling af boliger med tidssvarende nordiske møbler som lejes af os. Dette bruges ofte i forbindelse med fraflyttede boliger samt dødboer.

Total salgsklar tilbydes i de tilfælde hvor det anbefales at boligen evt. tømmes, males, gulvene slibes m.m.

Lille styling med sælgers egne møbler

Vi styler også med sælgers egne møbler og interiør. Ved styling med sælgers egne møbler, kan også tilvælges salgsklar hjælp til oprydning, nedpakning, bortkørsel og opmagasinering.

For mere information og før og efter billeder Referencer
Hvorfor Img03